NOVA LEZBO ROMANSA U ZADRUZI?! Mima je krišom radila OVO zbog Mione, SADA PRIZNALA DA LI JE ZALJUBLJENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA LEZBO ROMANSA U ZADRUZI?! Mima je krišom radila OVO zbog Mione, SADA PRIZNALA DA LI JE ZALJUBLJENA!

Bile su u odličnim odnosima.

Mima Živković nedavno je priznala da je tražila po imanju od drugih ukućana cigarete kako bi ih obezbedila Mioni Jovanović s kojim trenutno ne priča. O ovoj temi bilo je reči i tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca".

- Zašto si htela da daš Mioni cigare nakon Zadrugovizije isto tako si dala i Ivani Krunić da da parče hleba Mioni. Tako upravo ti pokazuješ da i dalje patiš za Mionom, da ti je stalo i da nećeš da priznaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da si zaljubljena - glasilo je pitanje.

- Družile smo se pet meseci, znam da nema cigare i normalno je da ću da joj dam. Ja sam za sebe uzela dve tri pakle i rekla: "Dajte da dam Mioni". Što se hleba tiče, ja sam rekla Ivani da ne kaže da je od mene, ona je insistirala to da kaže. Ja sam osetljiva... Pet meseci smo se družile, to je nešto najnormalnije. Da sam ja zaljubljena, skakala bih na nju, nismo spavale u hotelu - pričala je Mima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.