NOVA DRAMA U PORODICI TANJE SAVIĆ: Pevačica OČAJNA zbog dece! Potresena progovorila o KORONI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 18:21

NOVA DRAMA U PORODICI TANJE SAVIĆ: Pevačica OČAJNA zbog dece! Potresena progovorila o KORONI

Proživljava težak period!

Tanja Savić progovorila je o svojoj porodici i prvi put ispričala privatne detalje. Njen suprug Dušan Jovančević decu je odveo u Australiju što je Tanji posebno zasmetalo.

- Odveo je decu u Australiju, prvo je bilo zbog korone, a sada se brinem, malo se i nerviram. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se što kraće moguće. Korona se vraća polako, ovo nam je bila samo neka lažna nada. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ako tako bude, ne znam kako ću otići za Australiju. Mnogo je bilo kriza, najviše zbog Australije - rekla je Savićeva.

Tanja je otkrila šta je još uvek veže za supruga.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on May 20, 2020 at 1:27pm PDT

- Mi se volimo, ali nismo sklopili dogovor gde ćemo da živimo. Mnogo nam je teško pala razdvojenost. Ja volim posao, ali nije sve u tome. Ja da sam tamo srećna, živela bih tamo. Postoji jedna stvar koja mi se tamo ne dopada, ima mnogo ljudi koji osuđuju. Meni da je bilo lepo, ne bih se vratila za Srbiju sigurno. Mnogo me stvari muči. Nekako sam ovde izgradila karijeru i žalosno bi bilo da ovo bacim u vodu sa 35 godina, nisam sebična, hoću da uživam u životu i grlim svoju decu ovde. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja. Ovo su intimne stvari o mom životu, sve sam na plećima nosima sama, mislim da ne zasužujem da živim bez dece. Moj suprug govori da je tamo bolje školstvo - izjavila je Savićeva za "Ekskluzivno", pa iznela istinu i o svom braku:

- Što se Dušana i mene tiče, on mora da odluči neke stvari. Možda mu fali karijera, on je sve napustio zarad mog uspeha. Sve velike zvezde žive ovde i ništa im ne fali. Ne volim da eksponiram decu u javnosti, čuvam njihovu privatnost - kaže Tanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.