NOVA DEVOJKA MILOJKA BOŽIĆA je samo jedan deo osvete: Starac sprema brutalan udarac za Milijanu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

NOVA DEVOJKA MILOJKA BOŽIĆA je samo jedan deo osvete: Starac sprema brutalan udarac za Milijanu?

Nije zaboravio šta mu je učinila...

Bivši supružnici Milijana Bogdanović i Milojko Božić nedavno su okončali svoju bračnu zajednicu, a kako pišu domaći mediji vremešna rijaliti-zvezda trenutno uživa u vezi sa mlađom partnerkom i sprema osvetu svojoj bivšoj supruzi.

Milijana se trenutno nalazi u "Parovima", dok Milojko uživa kod kuće sa svojom novom devojkom, a kako se šuška Božić ima želju da uđe u rijaliti kako bi se osvetio svojoj bivšoj ženi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te se ovo zasigurno neće dopasti Bogdanovićevoj.

Podsetimo, Milijana je pre ulaska u rijaliti otkrila da ima novog dečka Miloša (61) i da je srećna sa njim.

- To između nas se desilo sasvim slučajno. Videla sam njegovu fotografiju na Fejsbuku, poslala sam mu poruku i počeli smo da se viđamo. On je bio za to da ne izlazi u javnost, ali ja sam uspela u svom, i izašle su fotografije na portalima - izjavila je ona svojevremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.