NOĆ PRED STRAVIČNE NESREĆE JELI SU IZ ISTOG TANJIRA: Tea Tairović otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao NEKOLIKO SATI pre nego što je poginuo

Izvor: Svet, 14.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ PRED STRAVIČNE NESREĆE JELI SU IZ ISTOG TANJIRA: Tea Tairović otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao NEKOLIKO SATI pre nego što je poginuo

Mlada pevačica Tea Tairović imala je priliku da u više navrata sarađuje sa čuvenim Šabanom Šaulićem, a sada se prisetila anegdota iz druženja sa njim.
Tea Tairović je nastupala sa Šabanom Šaulićem veče pre nego što je poginuo u saobraćajki u Nemačkoj.
“Sedela sam njega i pored Mirsada, bukvalno smo jeli iz istog tanjira. Nešto smo jeli pred svirku i pitala sam ga zašto ne peva neke druge pesme koje ja volim, recimo “Gordana”, “Mihajlo” i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nešto… On mi je pričao kako je on to pevao ranije, rekao mi je koji je repertoar imao ranije. Tako neki običan raspored smo imali”, prisetila se Tea, a piše Blic.
“Imala jedna anegdota. On se nije mnogo mešao u aranžman. Tekst je išao “Ti si nova u ovom gradu, svi bi hteli da te ukradu” i on kaže: Kako, bre, nova, svi je znaju i onda je izmenio tekst. Toga se uvek setim”, prisetila se pevačica.
svetsvet
The post NOĆ PRED STRAVIČNE NESREĆE JELI SU IZ ISTOG TANJIRA: Tea Tairović otkrila šta joj je Šaban Šaulić rekao NEKOLIKO SATI pre nego što je poginuo appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.