NJU SU TUKLI I MALTRETIRALI NJENI NAJBLIŽI, ne smeš to da pričaš Zadrugari zaratili zbog NJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 15:33

"NJU SU TUKLI I MALTRETIRALI NJENI NAJBLIŽI, ne smeš to da pričaš" Zadrugari zaratili zbog NJE (VIDEO)

Nastao haos.

Lepi Mića se žestoko posvađao sa Edisom Fetićem, a sve to zbog njegove svađe sa Anabelom Atijas.

- Ne mogu više da slušam to. Žena ponižena, a ti govoriš da ona folira - rekao je Lepi Mića.

- Čekaj, to se desilo pre 15 godina, je l' mogla pre 10 godina da sazove konferenciju za štampu i to da iznese - pitao je Edo, a Lepi Mića je rekao da je Gagi izazvao da sve iznese.

- Ne volim žrtve u životu, ne volim sažaljenja - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Fetić u jednom trenutku.

- Pa to je druga stvar što ti ne voliš. Čoveče, ja ti kažem fino, ona je žena koju su tukli, maltretirali, ponižavali i vređali njeni najbliži! To je poenta cele priče a ti kažeš da ona folira, da je patetična. Njoj to ne smeš da kažeš. Kad te udari tvoj rod. Meni moja Sara to da kaže, ja bih se razneo bombom. Gde će ona? Osuđena od ćerke, od muža. Da sam na njenom mestu, radio bih najgore stvari na svetu - besno je odgovorio Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.