NJU JE PODRŽALA, A O NJEMU NEMA LEPO MIŠLJENJE: Marijana Zonjić OPLELA po dečku Stanije Dobrojević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJU JE PODRŽALA, A O NJEMU NEMA LEPO MIŠLJENJE: Marijana Zonjić OPLELA po dečku Stanije Dobrojević!

Ne može da mu oprosti.

Marijana Zonjić jedna od zapaženijih takmičarki najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" došla je na superfinalno veče kako bi podržala svoju prijateljicu iz Bele kuće, Staniju Dobrojević.

Kako je već poznato, tokom gostovanja u studiju Marijana je istakla da je razočarana u Stanijinog dečka, Marka Markovića, te ni ovog puta nje izostavila isti stav. Međutim, Marijana se prvo dotakla rasprave Lune Đogani i Dobrojevićeve. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<



- Koliko sam ja mogla da skontam, to je zato što je Marko Miljković pomogao Staniji sa kesama nešto. Bilo je do sada primirje i evo sada trijumf - započela je Zonjićeva, te se osvrnula na odnos sa Markom.

- Kada sam izašla meni su poslali njihovi fanovi, naši fanovi da je on mene ogovarao. Ja treba da popričam sa njim, ja njima želim svu sreću. Ja nemam problem nikakav ako neće on da priča sa mnom. Ja znam da ja nisam napravila problem - bila je sigurna Marijana.

U video-prilogu možete pogledati kako je prošlo druženje sa Marijanom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.