NJIH DVOJICA SU U VEZI! Bivši zadrugar se uključio u emisiju UŽIVO i raskrinkao Lazara i Brendona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NJIH DVOJICA SU U VEZI!" Bivši zadrugar se uključio u emisiju UŽIVO i raskrinkao Lazara i Brendona!

Hladan tuš!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti su bivši zadrugari Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon. Njih dvojica će sa voditeljem razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Voditelj Darko Tanasijević prekinuo je emisiju u jednom momentu zbog poruke koju je dobio od Lepog Miće, o kom se večeras dosta pričalo. Mića se kroz poruku koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poslao obratio Brendonu.

- Javio mi se Lepi Mića, koji ne propušta dešavanja: "Brendon je rekao da je Lazar ljiga i stalno ga je vređao, mislim da su u nekoj vezi, reci mu da ne laže" - pročitao je Darko Mićinu poruku.

Ti Mićo još uvek živiš rijaliti priče, a onda nastupa realan život, gde isti ti ljudi više ništa ne znače - odgovorio je Brendon Mići.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

S*ksi senjorita se RAZGOLITILA NA PLAŽI: Paparaco snimio Milicu Pavlović - muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.