NJENIH PET MINUTA! Mina OPLELA po Tari i reperu, pa mu brutalno SASULA U LICE šta mu je PORUČILA ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 02:00

NJENIH PET MINUTA! Mina OPLELA po Tari i reperu, pa mu brutalno SASULA U LICE šta mu je PORUČILA ŽENA!

Osudila njihov odnos!

U toku su "Nominacije", a zadrugari večeras biraju između Nenada Aleksića Ša i Tare Simov koji su ovonedeljni potrčci.

Sledeća zadrugarka koja je trebalo da prokomentariše nominovane bila je Mina Vrbaški. Mina je inače sve vreme posmatrala odnos ovo dvoje zadrugara, te je rešila da sve iznese na videlo.

- Što se tiče ovih nominacija, ne znam da li da budem ironična ili blaga! Ja o ovome pričam mesec dana, prvo ću da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenem od Tare. Ona i ja smo ovde drugu sezonu, i imale smo konflikte, ali ja Taru ja najbolje poznajem, svaki pokret i svaku rečenicu i ona to može da negira. Ona je sada u ovoj sezoni, najiritantnija, bahata i samoživa i ne dopada mi se nikako, sem onih par dana na početku. A ove stravi sa Nenadom mi se ne dopada, za njihovu situaviju ne krivim samo nju, nego i njega i ovo danas je jedna od najvećih svađa i ono to je ona rekla je istina, i ja nisam mogla da verujem kada je rekla gde ju je lizao i postoje kamere, i da li je rekla namerno ili ne, ja ne znam. Milion i jedna stvar koju ona kaže, radi da bi ga povredila i on priča kako će da je diskvalifikuje i on neće da prizna da mu se Tara sviđa, ali ja pričam ono što sam videla i takvu sliku oni pokazuju. Ja sam to odavno primetila, i kada si mi davao makarone, ona je dobacila kako imaju dogovor! - izjavila je Mina.

- U suštini, ne sviša mi se ovo što rade, i znam da mu je Žena rekla da se skloni nod Tare, a on to nije uradio i ja sam pričala o tome i neki ljudi za to ovde znaju, ali neće da komentarišu. Ša i ja smo bili ekstra, dok ja nisam ušla u neki odnos sa Filipom, on je otišao u jednom trenutku za Franom i Tarom, i neke reči koje je on meni prebacivao, nisu ništa naspram onih koje Tara njemu kaže, zbog čega je više puta želeo da ode. Njihovi prijatelji su mu pre još govorili ono što i ja mislim, i mislim da su zaljubljeni jedno u drugo i sve što je ona rekal je istina, jer ja znam kada ona laže, ali sve rade sami sebi.

- Skretala sam mu pažnju da ne treba to da radi, i da ne može da dozvoli da neko od dvadeset godina njega dovede do ludila i on ima od nje najveći pritisak, i sve ti nabija na nos i naziva te da si Fifi. Ona je ta koja te je izludela, nervozan si i jednostavno sve ovo je meni bolesno! Ja ne znam i u garderoberu šta se desilo, da li je ljubio ili nije niko ne govori, ona mu stavi noge na noge i on joj tiho kaže da skloni,a to sve nije prijateljski i evidentno je da ima tu nečega. Ja nominujem Taru - rekla je Mina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.