NJENI RODITELJI IH PRVO DONOSILI KUĆI: Vidite ŠTA je transeksualka Kiki iz Parova 8 radila u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJENI RODITELJI IH PRVO DONOSILI KUĆI: Vidite ŠTA je transeksualka Kiki iz Parova 8 radila u Nemačkoj

Ispričala ostalim učesnicima.

Transseksualac Kristijan Kiki Nikolić, koji je šokirao naciju kada se pojavio u rijalitiju "Parovi 8" i priznao da želi da ga svi oslovljavaju kao žensko, ispričao je da je imao veoma težak život.

- Ljudi su bacali garderobu, ili je ostavljali pored kontejnera. Moji roditelji su te stvari donosili kući i ja sam to nosila - izjavila je Kiki.

Voditeljka Jelena Maćić se nadovezala sa informacijom da je u drugim zemljama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacanje stare garderobe regulisano zakonom i da se zna gde korišćena garderoba ide i kako se pomaže siromašnima.

U raspravu se uključila i Dina koja je rekla da je više puta svoju staru garderobu ostavljala drugim ljudima kojima je ona bila potrebna.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.