NJEGOVIH PET MINUTA! Nakon ŽESTOKE svađe, Kija i Sloba ZAVRŠILI! Uputila mu NAJBOLNIJE reči, a on...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVIH PET MINUTA! Nakon ŽESTOKE svađe, Kija i Sloba ZAVRŠILI! Uputila mu NAJBOLNIJE reči, a on...

Nema kraja!

U toku sinoćnje večeri i pitanja gledalaca, Kristina Kockar i Sloba Radanović imali su žestoku svađu, u kojoj je došlo i do fizičkog okršaja (o čemu detaljnije možete pročitati OVDE).

Nakon što su ukućani ohladili glave i prespavali, Kristina je sela u dvorište sa Borom Santanom i Duškom Radonjićem, a onda je prišla i Miljana Kulić, te su počeli da komentarišu odnos supružnika.

- Gde je Boba? - pitala je Miljana Kiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na šta joj je ona odgovorila:

- Ne znam, ne zanima me taj čovek. Što kaže Mića, taj Boba je imao svojih pet minuta koji su se završili - odgovorila je Kockareva.

Njih dvoje od tada nisu ni reč progovorili, a ako je verovati Kristininim rečima ona je okrenula novi list i Slobi neće pružiti novu šansu, a da li će se predomisliti u toku dana, ostaje nam da vidimo.

Za sada, on nije želeo prvi da joj priđe, već se distancirao od nje.

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.