NJEGOVI STIHOVI KIDAJU DUŠU: Toma posvetio Luni PESMU - I kameni bi ZAPLAKO od OVE scene! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVI STIHOVI KIDAJU DUŠU: Toma posvetio Luni PESMU - I kameni bi ZAPLAKO od OVE scene! (VIDEO)

Joj.

Maneken Tomislav Panić je nakon stravične scene koju je priredio u zatvoru odlučio da se na nekoliko dana povuče, zbog čega nije želeo da komunicira ni sa mladom blogerkom Lunom Đogani, prema kojoj je pokazao emocije i priznao da mu se ona dopada.

Iako mu niko nije poverovao u to, on je dao sve od sebe da ih uveri u istinitost svojih reči, pa je napisao i pesmu koja je osvanula na našem portalu. Međutim, ovoga puta je odlučio da nikome ne govori o onome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što oseća, pa je iskoristio trenutak da u zalagaonici pročita stihove koje joj je posvetio i kojima je opisao kako se zaista oseća.

Pogledajte rezultate

- Dan za danom shvatiš da si nepoželjan u njenom društvu, valjda to tako mora. Svi smo mi donekle foliranti kad su emocije u pitanju, jer mislimo kako će neko drugi osuditi. Uglavnom, ne želimo da povredimo i budemo povređeni. Mi ćutimo i prikrivamo. Poznajem ljude koji na prvi pogled izgledaju ledeno i one koje izgledaju kao vatra. Spaja ih ista stvar, borba sa realnošću i strah od budućnosti. Na kraju krajeva, sudbiina ili šta god da je, odvede me na drugu destinaciju. Sebe krivim jer dozvolim da me nešto vodi, a ne da ja vodim. Siguran sam da uvek kada ostanem sam, osuđujem samog sebe. Kada bolje pogledam, to i nije toliko loše koliko je loše što pokušam da shvatim druge, u suprotnom to ne bih bio ja. Uvek pogrešim ja, ali nastaviti dalje nije odraz da su emocije nestale, kad me povrede, ja osetim još jaču borbu za bolje sutra. Kada uradim neke stvari koje nisu primerene meni, opet sam to ja i urađene su iz čiste nemoći. Kada ljudi to rade iz nemoći ne treba ih dirati, a još manje potcenjivati. Dok gledam njen gubitak, zapitam se da li  je to gubitak. Moje prisustvo joj je uvek smetalo. Dolazim u situaciju da kao i uvek sve što kažem dovede u sumnju, ali je viđam konstantno i ne bi mi nijednog trenutka bilo teško da svaki put kad je vidim izgovorim: "Drago mi je da te opet vidim" - napisao je Toma.

On je istakao da je imao i veliku tremu dok je čitao ovo, a kakve su bile reakcije ostalih i koliko mu se sve to isplatilo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.