Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 09:57

NJEGOV TALENAT PRVI JE PRIMETIO MINJA SUBOTA! Danas ređa HITOVE, a evo kako je izgledao PRVI nastup našeg popularnog pevača u Muzičkom toboganu

Taj magičan glas je obećavao već tada

Dženan Lončarević je od malih nogu voleo da peva i svira gitaru, a to je pokazao još sa 13 godina, kada je gostovao u čuvenoj emisiji "Muzički tobogan", kod Minje Subote.

On se od omiljenog instrumenta u detinjstvu nije odvajao. Tako je i dan-danas.

Dženanov talenat prepoznali su još u osnovnoj školi u Prijepolju, kad ga je voditelj Minja Subota pozvao da gostuje u emisiji koju su obožavala sva deca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tada još uvek dečak od 13 godina, uzeo je gitaru i otpevao pesmu "Tugo, nesrećo" Crvene jabuke i to je ujedno bio i njegov prvi televizijski nastup.

Snimak njegovog gostovanja u "Toboganu" beleži ogroman broj pregleda na Jutjubu, što pokazuje koliko je ta emisija bila gledana, a i da se pamti i danas.

- Muzika je moja ljubav otkako znam za sebe. Uvek sam voleo da pevam i sviram gitaru. Sećam se tog gostovanja u "Muzičkom toboganu". Meni je to tada mnogo značilo - rekao je pevač u jednom intervjuu.

Veliki je broj onih koji su svoje prve korake u svet umetnosti napravili uz pokojnog Minju Subotu i "Muzički tobogan".

Tanja Banjanin nastupila je kao imitator Tereze Kesovije, sestre Kovač pevale su pesmu  "Šta imami svoje" koju je komponovao njihov otac Kornelije Kovač. Svoje prve korake u "Muzičkom toboganu" napravila je i Nataša Bekvalac. Tu su Leontina, Svetlana Slavković, Teodora Bojović i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.