NISU VEROVALI U NAŠU LJUBAV Nestao je pre deset godina, a danas je POPULARNI HRVAT oženjen SRPSKOM MANEKENKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NISU VEROVALI U NAŠU LJUBAV" Nestao je pre deset godina, a danas je POPULARNI HRVAT oženjen SRPSKOM MANEKENKOM

Cvetaju u ljubavi

Igor Cukrov bio je učesnik "Operacije trijumf" i velika uzdanica Tončija Huljića. Danas je oženjen srpskom manekenkom i deset godina ga nema u javnosti.

Po izlasku iz "Operacije trijumf" Curkov je, predstavljajući Hrvatsku, osvojio 18.mesto na Pesmi Evrovizije u Moskvi i to pesmom "Lepa Tena" koju je napisao upravo hrvatski tekstopisac Tonči Huljić.

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 31. Мај 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << у 4:56 PDT

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 19. Сеп 2018. у 11:27 PDT

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 6. Авг 2018. у 11:20 PDT

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 15. Мај 2018. у 3:24 PDT

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 14. Окт 2018. у 7:03 PDT

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 9. Апр 2018. у 5:50 PDT

Poslednju pesmu izdao je 2010. pod nazivom "Proli vino po meni". Od tada ga nije bilo na sceni.

Iako su te pesme doživele veliki uspeh, ipak se pesma "Mjesečar" koju je snimio 2009, izdvaja kao sudbonosna jer je upravo tad u spotu igrala njegova sadašnja supruga, srpska manekenka Katarina Kržanović. Njih dvoje su se upoznali upravo na tom snimanju, a nakon devet godina zabavljanja konačno su ove godine stali na "ludi kamen".

Објава коју дели Igor Cukrov (@igor.cukrov) дана 25. Авг 2018. у 1:11 PDT

Venčali su se u Zemunu, u krugu najuže rodbine i kumova, a sina su dobili u novembru ove godine. Katarina je više puta govorila da ljudi nisu verovali u njihovu ljubav.

- Oboje smo jako srećni, jer je naša veza opstala uprkos brojnim iskušenjima. Dugo smo zajedno, često smo bili razdvojeni zbog poslova kojima se bavimo, ali smo nas dvoje na to i navikli. Juruili smo se po celom svetu, ali naša ljubav je pobedila, iako mnogi u to nisu verovali - rekla je Katarina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.