NISU IZDRŽALI! Miljana i Zola se prepustili VRELOJ AKCIJI pod jorganom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU IZDRŽALI! Miljana i Zola se prepustili VRELOJ AKCIJI pod jorganom! (VIDEO)

Prepustili se strastima!

Larar Čolić Zola je od samog starta najgledanijeg rijalitija bacio oko na Miljanu Kulić, a o njoj je najlepše govorio i u studiju u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Iako je bila skeptična po pitanju njegovih emocijama, Kulićeva je odlučila da se prepusti strastima pa je sve više provodila vreme sa njim. Oni su se često ljubili i mazili u krevetu, a onda je došlo i njihovih pet minuta kada ih je vođa Suzana Ilić izabrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za potrčke.

Oni su u naletu strasti počeli da se ljube ispod pokrivača, a evidentno je da se još uvek trude da kontrolišu svoje strasti koje polako, ali sigurno pucaju.

A post shared by Zadruga Zvanična Stranica (@zadruga.rtvpink) on Nov 28, 2018 at 12:49pm PST

Srpska folkerka SMRŠALA 15 KG! Kad čujete ŠTA je sve uradila da bi to postigla, ostaćete U ČUDU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.