NIŠTA OD SVADBE! Stefan zbunjen Jovaninim ponašanjem: Vidim da se dosta promenila, bolje joj je bez mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2022, 12:23

NIŠTA OD SVADBE! Stefan zbunjen Jovaninim ponašanjem: "Vidim da se dosta promenila, bolje joj je bez mene"

Još uvek mu ništa nije jasno.

Stefan Karić napustio je superfinale prerano, a pored porodice sačekala ga je i devojka Jovana Ljubisavljević koja nije krila oduševljenje što vidi dečka ali sa druge strane Stefan je bio malo zbunjen promenama koje su nastale.

Na samom početku intervju Stefan nije krio zaprepašćenje promenom koju je Jovana doživela pa je kroz šalu istakao da se prolepšala od kako njega nema, a onda istakao da se čak i plaši da legne pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje u krevet.

Na pitanje kada će je zaprosti Stefan odgovara:

- Ovo je bio test od 10 meseci koji smo položili oboje, ja se nadam oboje. To se od mene negde i očekuje sada, bolju nisam mogao da nađem.

Šta je još Stefan imao da kaže pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.