NIŠTA OD POMIRENJA! Javno UGOVORILI DATUM SASTANKA, a onda sve PALO U VODU!

Izvor: Svet, 14.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD POMIRENJA! Javno UGOVORILI DATUM SASTANKA, a onda sve PALO U VODU!

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su samo dan pred kraj rijalitija, iz kog je mlada blogerka izašla kao pobednica. I jedno i drugo ponavljali su danima kako emocije još uvek postoje, te da bi trebalo da sednu i porazgovaraju o svemu van kamera, ali izgleda da im ni to nije pošlo za rukom.
Par je trebalo da se sastane u noći između 13. i 14. jula kada bi, da su zajedno, proslavljali posla godine veze. Luna je, međutim, viđena ispred svog novog stana, kako odlazi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << obavlja svoje obaveze, i to sa ocem Gagijem.

Od Marka nije bilo ni traga ni glasa, na veliko razočaranje javnosti.
Nije poznato da li su bivši ljubavnici pomerili viđanje zbog obaveza.


Svet
The post NIŠTA OD POMIRENJA! Javno UGOVORILI DATUM SASTANKA, a onda sve PALO U VODU! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PALO POMIRENJE? Evo šta Marko Miljković kaže o SASTANKU sa Lunom Đogani o kojem mnogi pričaju

Izvor: Blic, 14.Jul.2019

Marko Miljković i Luna Đogani uplovili su u vezu, ali i prekinuli istu pred kamerama "Zadruge". Međutim, dugo najavljivani 14. juli je došao, a obožavatelji rijalitija sa nestrpljenjem čekaju ponovni susret ljubavnika, kojima bi danas bilo šest meseci zabavljanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.