NIŠTA OD POMIRENJA: Iako je Anabela odlučila da mu sve oprosti Marko se nije pojavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 12:41

NIŠTA OD POMIRENJA: Iako je Anabela odlučila da mu sve oprosti Marko se nije pojavio

Beba samo što nije a Marko ne popušta.

Skandal koji se dogodio prošle sezone u rijalitiju "Zadruga" mikoga nije ostavio ravnodušnim. Naime svađa između Marka Miljkovića i Anabela Atijas podigla je veliku prašinu. A kad je Luna ostala u drugom stanju očekivalo se da njih dvoje zakopaju ratne sekire kako je to Anabela i najavila.

Luna ovih dana ulazi u deveti mesec, a prema ranijim izajavama ljudi iz njenog najbližeg okruženja, trebalo bi da se porodi oko 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << juna. Danas je na Instagram nalogu njene mlađe sestre Nine, osvanuo snimak koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Naime, Lunina mlađa sestra snimala je članove svoje porodice dok uživaju na ručku. Na snimku se pored Lune vide Anabela i Andrej Atijas, njihov prijatelj i frizer Ilija Pečenica kao i Andrejeva i Anabelina ćerka Blankica, jedini koji nedostaje na porodičnom portertu jeste Marko Miljković.

Anabela je svojevremeno govorila da se pomirenje nije desilo, a da ona ne beži od toga:

- Prosto se nije desio momenat, a verujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitamo, vreme će učiniti svoje - rekla je Anabela za Telegraf pre nekoliko meseci.

Ovo je izavalo sumnju kod mnogih da se možda Marko i Anabela nikada neće pomiriti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.