NIŠTA ME POSEBNO NIJE ZANIMALO! UKRAJINA JE FAVORIT, POBEDILA JE! Amidžić prokomentarisao Konstraktu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 09:35

"NIŠTA ME POSEBNO NIJE ZANIMALO! UKRAJINA JE FAVORIT, POBEDILA JE!" Amidžić prokomentarisao Konstraktu

"Nije mi se ništa posebno svidelo ove godine!"

Pobednici ovogodišnje Evrovizije jesu članovi ukrajinskog Kaluš orkestra, čiji nastup nije oduševio voditelja Ognjena Amidžića, koji je svoje utiske sumirao pred kamerama "Premijere".

- Nije mi se ništa posebno svidelo ove godine, desilo se ono što su svi očekivali da će se desiti, tako da nije me ništa preterano posebno zanimalo. Svi su pričali da će pobediti Ukrajina, Ukrajina je i pobedila. Svi smo znali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre početka da je Ukrajina favorit zbog situacije koja je, tako da to je bilo očekivano. Pesma kao pesma mi nije bila loša, ali verovatno je bilo boljih - istakao je Amidžić, koji je potom progovorio o srpskoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti.

- Mi smo prošli odlično, mislim da je peto mesto baš dobar rezultat, mislim da smo drugi po glasovima publike, što je sjajno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.