NISI KAPACITET DA ZADRŽIŠ MUŠKARCA! Milijana i Slađa u ozbiljnom OKRŠAJU zbog njene veze sa Gavrilovićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 10:44

"NISI KAPACITET DA ZADRŽIŠ MUŠKARCA!" Milijana i Slađa u ozbiljnom OKRŠAJU zbog njene veze sa Gavrilovićem!

"Ne mogu da imam empatiju prema tebi."

Ivan Gavrilović rešio je da okonča emotivni odnos sa Milijanom Bogdanović, sa kojom je bio neko vreme u vezi u vili "Parova", i vrati se supruzi Marini.

Milijanu je Ivanova odluka jako pogodila i zamerila je ukućanima što ga podržavaju.

- Šta naravno Slađo? Nisi tako pričala sve vreme! Anđela šta god ti sad budeš izgovorila oni će reći "Naravno" i "Bravo" - rekla je Besno Milijana.

- Ja sam mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla jutros da nije normalan - dodala je Slađana Petrović.

- Ne, rekla si mu da podržavaš ovaj stav - nadovezala se Bogdanovićeva.

- Ti si meni prošle srede rekla nešto što ne moram da iznosim ovde. Kad se podržavala ova priča između vas dvoje. Ja je nisam podržala nikada, niti sam za to da neko vara svoju ženu. Ne mogu da imam empatiju prema tebi iako se trudim da budem ženski solidarna. Tražiš to od svih nas! - rekla je Slađa i nastavila:

- Lepo sam te savetovala, pitala si me šta da radiš. I sad ja treba da te žalim. Ti plačeš za bivšim momkom i kažeš kako bi mu se vratila. Rekla sam ti da nisi kapacitet da zadržiš muškarca. Prošle srede si rekla da hoćeš da se udaljiš od njega.

- Evo zbog čega. Ja sam dva meseca govorila da ćemo doći do ove priče i evo došli smo - nadovezala se Milijana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.