NISAM JA ZA RIJALITI! Fanovi u ŠOKU kad su videli ŠTA RADI Tomović posle diskvalifikacije! Reakcije burne!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 09:47

"NISAM JA ZA RIJALITI!" Fanovi u ŠOKU kad su videli ŠTA RADI Tomović posle diskvalifikacije! Reakcije burne!

"Vredan si!"

Nedavno diskvalifikovani učesnik rijalitija "Zadruga 4", Vladimir Tomović rešio je da se posveti renoviranju imanja, a to je podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu. On je objavio video snimak gde je pokazao na kojem su u toku građevinski radovi.

- Evo Vladimirov VIP život, da vidite kako odmara posle Zadruge - čuje se na početku snimka, na kojem se vidi kako Vladimir pomaže majstorima u radovima na imanju, dok u opisu videa piše "Selo moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepše od Pariza", uz emotikon srca.

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije)

Zatim se Vladimir pohvalio fanovima na Instagramu, pokazujući svoje imanje, koje je trenutno u procesu renoviranja. Ono što se moglo primetiti jeste da će Vladimir uživati u prelepom ambijentu sa bazenom i pogledom na more.

- Ovo su sve ruke mog tate radile - govori Vladimir u jednom trenutku.

"Bravo Vladimire baš si vredan", "Imaš prekrasno imanje, a pogled na more je nešto prekrasno", "Prelepo mesto Vladimire i treba da si ponosan na to što imaš, to nema cenu, samo napred", "Svaka vam čast, stvarno je prelepo. Raj na zemlji, a tek pogled" - bili su samo neki od komenara koji su se nizali ispod objave.

- Ovo je moj život, nisam ja za rijaliti - dodao je Vladimir nastavljajući da pokazuje imanje, a izgleda da je bivši zadrugar tu pronašao svoj spokoj nakon rijalitija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.