NISAM IZ KORISTI UŠAO U VEZU SA NJOM! Anđelo progovorio o RASKIDU sa Sandrom - bacio sve karte na sto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022, 07:44

"NISAM IZ KORISTI UŠAO U VEZU SA NJOM!" Anđelo progovorio o RASKIDU sa Sandrom - bacio sve karte na sto!

Iskreno i bez uvijanja!

Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" ugostila je Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Imam pitanje za Anđela, da li si saglasan sa tim da ste Sandra i ti dva različita sveta? - upitala je gledateljka

- Pa, mislim da postoje dva različita sveta. Ne mogu da kažem ništa osim toga. Ne mogu da se pravdam i govorim zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tako - kazao je Anđelo.

- Ja isto mislim, samo mi nije jasno zašto si bio sa njom, ako si to znao od samog početka? - upitala je gledateljka

- Jesmo različiti, nismo totalno. Ona i ja smo imali dosta tema o kojima smo mogli da govorimo. To su razlozi zbog kojih mi se dopala, nismo raskinuli jer smo dva različita sveta. Ja nisam iz koristi ušao u vezu sa njom. Ona i ja smo došli do neke tačke gde smo videli da ćemo ući u vezu, ili ćemo prekinuti naše prijateljstvo. Sada bih, sa ove tačke gledišta uradio obratno. Izgubio sam je kao drugaricu - rekao je Anđelo.

- Najgora stvar je kada te neko ishvali da si dobra osoba i kaže ali, to ali najviše boli. Uvredi jako tako nešto - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: DALILINA KUMA ULAZI U "ZADRUGU 6": "Spremna sam i na poligraf samo da dokažem istinu!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.