NISAM IŠLA U ŠKOLU, ALI SAM ZATO VELIKA ZVEZDA Dara Bubamara ponovo šokira izjavom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NISAM IŠLA U ŠKOLU, ALI SAM ZATO VELIKA ZVEZDA" Dara Bubamara ponovo šokira izjavom! (FOTO)

Nešto je nervozna...

Folk pevačica Dara Bubamara zaprepastila je izjavom o "seljačkim školama", o kojoj ne prestaje da se priča.

Pevačica se nedavno oglasila nakon što je audio snimak tog intervjua došao do javnosti i istakla da je "bila isprovocirana", kao i da je "možda malo popila".

Nakon toga, pisalo se kako je jednom prilikom pevačica istakla da je vanredno završila Srednju saobraćajnu školu, jer nije mogla da non-stop pohađa časove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da peva. Toliko je volela pevanje, od čega već decenijama živi, da je morala da žrtvuje redovno školovanje.

Međutim, iz nekog razloga, Dara je bila isprovocirana ovim podsećanjem, pa se ponovo oglasila putem svog Instagrama, još jednom šokirajući sve.

Prvo je izvređala novinare (uvrede nećemo preneti), da bi potom napisala i sledeće:

- Odje*ite, ajde, nisam išla u školu, nisam ništa završila, ali sam zvezda zato velika i baš mi se može!

BONUS VIDEO: PEVALA JE NA SVADBI DECENIJE: Progovorila Aleksandra Mladenović - otkrila NEPOZNATE DETALJE o veselju! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.