NISAM IMALA NIKAKVU POMOĆ! Kaja Ostojić otvorila dušu i progovorila o bivšem mužu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 20:59

"NISAM IMALA NIKAKVU POMOĆ!" Kaja Ostojić otvorila dušu i progovorila o bivšem mužu

"Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega!"

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ima tri braka iza sebe. U prvom braku sa Nikolom Dragojloićem dobila je ćerku Nikolinu koja je ove godine postala punoletna.

Kaja je ćerku rodila sa samo 19 godina, ali nije bila uplašena zbog uloge roditelja.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo u fazonu: To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se, jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - počela je pevačica svoju ispovest, a potom se osvrnula na svadbu sa Dragojlovićem.

- Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu… Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lepom sećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak - iskrena je bila pevačica.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pravi problemi sa Nikolom usledili su nakon što se porodila.

- U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: "Ma rade mi hormoni, jer sam u drugom stanju. Možda sam luda". Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom, nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka - priseća se Ostojićeva.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Odmah je otišla u Novi Sad kod roditelja, gde je živela dve godine. U tom periodu bila je samohrana majka.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega! Nisam imala nikakvu pomoć ni bilo koje druge vrste. Prve dve godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Sama sam je izdržavala… Tek kasnije je Nikola uspostavio kakav-takav odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti - ispričala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.