NISAM ĐOGANI! Edita i Luna su SESTRE, ali NISU BLISKE! Iz velike familije samo NJU podržava! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 00:16

"NISAM ĐOGANI!" Edita i Luna su SESTRE, ali NISU BLISKE! Iz velike familije samo NJU podržava! (FOTO)

Nju obožava!

Edita i Indira Indi Aradinović svim silama su se trudile da se ograde od Lune Đogani, zbog svega što je ona uradila u rijaliti programu "Zadruga".

Edita je tom prilikom, pričajući o Luni, rekla:

- Ja nisam Đogani, ali se ne stidim onoga što jesam. Što se Lune tiče, ona je jako mlada. Jeste moja sestra, ali iskreno, nas toliko ima da ne možemo da se pohvatamo... To je istina. Lunu sam videla u svom životu deset puta, ne mogu da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je poznajem kao ličnost i da sam u početku, kada je ušla u "Zadrugu", opravdala to nešto... Nismo bliske, to stoji, nema razgovora - objasnila je Edita, koja se potom osvrnula na ponašanje svoje rođake.

Međutim, ispostavilo se da ipak ima Đoganija koje Edita i te kako podržava, a radi se o Silviji Đogani, ćerki Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija.

Silvija je na svom Instagram profilu objavila video u kom peva Editinu pesmu, a pevačica je isti prenela na svom profilu i u okviru njega napisala:

- Moja sestra kida!

Edita podržala Silviju 1... pic.twitter.com/d1fIrmpxW1

— glziv (@glupostziva) January 20, 2021

Odmah zatim je objavila još jedan, uz reči:

- I kakva si mačka. Bravo sis!

Edita podržala Silviju 2... pic.twitter.com/t5Sz2i5X2G

— glziv (@glupostziva) January 20, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.