NISAM DOBRO, NE MOGU DA GOVORIM... Siniša Kulić u LOŠEM stanju - Miljana i Marija OVO ne smeju da znaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 11:17

"NISAM DOBRO, NE MOGU DA GOVORIM..." Siniša Kulić u LOŠEM stanju - Miljana i Marija OVO ne smeju da znaju

Drama u Nišu!

Koliko je boravak učesnika rijalitija stresan samim zadrugarima, toliko teško pada i članovima njihovih porodica, što na svojoj koži najbolje oseća Siniša Kulić.

Naime, suprugu Marije Kulić zdravlje je ozbiljno narušeno zbog svega onoga što se odvija na imanju u Šimanovcima.

- Nisam dobro, polipi su me uništili, ne mogu da govorim, mnogo se naprežem. Ne znam koliko će ovo trajati, Marija i Miljana ne smeju da saznaju jer bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo brinule - otkrio je Siniša za Star.

Ipak, Kulić se nada da će se sve rešiti do leta kada će njegove supruga i ćerka napustiti rijaliti.

- Nadam se da će sve da se sanira do leta kada one budu došle kući. Šta ću, u kući sam, nigde ne izlazim, ni na telefon se ne javljam jer mi je teško da se naprežem - dodao je Siniša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NISAM DOBRO, Marija i Miljana ne smeju da saznaju": Siniša Kulić ne može da govori zbog zdravstvenih problema, iz kuće ne izlazi

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Siniša Kulić, otac Miljane Kulić i muž Marije Kulić, kaže da ima velike zdravstvene probleme, ali da ne želi da njegova supruga i ćerka za to saznaju dok su u rijalitiju "Zadruga 4".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.