NIKOLIJA TRUDNA!? Nakon što se nedavno porodila, ponovo RADOSNE VESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIJA TRUDNA!? Nakon što se nedavno porodila, ponovo RADOSNE VESTI!

Još jedna beba!

Pevačica Nikolija Jovanović oduvek je bila poznata po svojoj vitkoj liniji i savršenom telu. Ipak, kao i svaka žena se nakon porođaja suočila sa izvesnim viškom koji je želela da skine, zbog čega je započela rigoroznu dijetu.

Ona je u ovom periodu izgubila dosta kilograma, ali je to dovelo tako reći da samog početnog stadijuma anoreksije, zbog čega ona sada izgleda veoma  mršavo i krhko.

Kako piše Svet, ona je viđena kako izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa jedne klinike. Šta je u pitanju i zbog čega je Nikolija bila u bolnici? Ostaje da vidimo.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.