NIKO NE ZNA DA SI PEVAČICA! Miljana uputila OŠTRE REČI Saški Karan - usledio je HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE ZNA DA SI PEVAČICA! Miljana uputila OŠTRE REČI Saški Karan - usledio je HAOS! (VIDEO)

Nije je štedela.

U toku sastanka na kome su zadrugari birali koja im je radio-emisija bolja i zanimljivija, "Amnezija" ili "Sedi dole". Zadrugari su redom iznosili mišljenje, a Saška Karan je odlučila da zameri Stefanu Kandiću i Stefanu Miloševiću zbog jednog segmenta u njihovoj emisiji.

 Naime, Saška je smatrala da su oni nju indirektno prozvali na račun karijere, pa je htela to da raščisti i tako ušla u sukob sa Milanom Petkovićem, kome je poručila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada neće uspeti.

Nakon toga Miljana Kulić je iznervirana Saškinim komentarima odlučila da joj se suprostavi, a onda je nastala još jedna svađa između njih dve. Podsetimo, ove dve zadrugarke su poslednjih nekoliko dana u zategnutim odnosima.

- Sva čast ako tebi "Sedi dole" može da uništi karijeru. Koga lažeš ti? Kakvu karijeru imaš? Niko ne zna da si ti pevačica - poručila je Miljana.

- Ti si dvorska luda - uzvratila je Saška.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.