NIKADA TE VIŠE NEĆU VIDETI! Dea Đurđević NEUTEŠNA - Ne može da se pomiri sa TRAGIČNIM GUBITKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 20:47

"NIKADA TE VIŠE NEĆU VIDETI!" Dea Đurđević NEUTEŠNA - Ne može da se pomiri sa TRAGIČNIM GUBITKOM

"Sigurna sam da tamo imaš fantastične prijatelje."

Danas se na Novog groblju održao pomen povodom godišnjice smrti novinarke i prve supruge predsednika Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić.

Ovim povodom, na društvenoj mreži Instagram, oglasila se i voditeljka Pink televizije, Dea Đurđević, te opisala koliko joj nedostaje koleginica.

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)

Sutra popodne će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti tačno godinu dana otkad te nisam videla i čula. Dešava se često da kad sklopim oči vidim kristalno jasno onaj veliki osmeh i čujem glasan smeh, a ti si onako naslonjena laktovima na sto… Snažno verujem u to da sada bar nekada izdvojiš vreme da sa mojim dekom popiješ kafu ili ručaš tamo negde gde ste i da se isto tako smeješ. Sigurna sam da tamo imaš fantastične prijatelje. A ovde baš mnogo nedostaješ… I tek kad je neki datum, kao ovaj danas, kad se obeležava, tad me podseti da te zaista nikada više neću videti. Onda prođe neko vreme i opet verujem… Tvoja Dea - napisala je voditeljka uz objavljenu fotografiju preminule novinarke Ksenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.