NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Karleuša se OVAKO pojavila u Zvezdama Granda i izazvala OGROMAN BES! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Karleuša se OVAKO pojavila u Zvezdama Granda i izazvala OGROMAN BES! (FOTO)

Neki su oduševljeni, dok su je drugi napali.

Jelena Karleuša je svakako jedna od najbolje stilizovanih javnih ličnosti u Srbiji, a njeni kostimi za nastupe i gostovanja u emisijama nikada ne prođu nezapaženo. Međutim, ovoga puta su mnogi pomislili da je Jelena preterala.

NE PREDAJE SE: Naš poznati pevač povređen, fanovi zabrinuti - Operacija je NEIZBEŽNA (FOTO)

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVAJ pevač! Bizarno!

Karleuša se na snimanju nove emisije Zvezde Granda pojavila u crnom brushalteru i pantalonama, a oko sebe je "ogrnula" na stotine novčanica!

Lukas otkrio SVE o pomirenju sa Sonjom, a onda OVAJ ŠOK o Zvezdama Granda! Ne vraća se...

Dolari na Jeleninom telu su svakako izazvali pažnu, ali su se na društvenim mrežama već pojavili osuđujući komentari. Naime, pojedini korisnici mreža smatraju da je ovaj pevačicin potez neukusan, te da je Jelena na ovaj način želela da se pohvali svojim bogatstvom, dok su je drugi podržali i istakli kako je ponovo uspela da isprovocira kao što ume.

Nataša Bekvalac PROMENILA ODLUKU! PONOVO ZAPROŠENA, i to uživo - USLEDIO ŠOK jer ona NIJE REKLA NE!

Stigla plata

Објава коју дели ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) дана 15. Окт 2018. у 6:47 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.