NIKAD VEĆI OKRŠAJ SUPARNICA! Tara i Anđela se SUOČILE - pljuštale uvrede i psovke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 20:29

NIKAD VEĆI OKRŠAJ SUPARNICA! Tara i Anđela se SUOČILE - pljuštale uvrede i psovke! (VIDEO)

Tenzija dostigla vrhunac!

Anđela Đuričić izabrana je za ovonedeljnog vođu i danas je imala zadatak da podeli budžete zadrugarima. Tokom podele došlo je do žestokog okršaja između Miljane Kulić i Mikija Đuričića.

Nakon što su se malo smirile strasti u Beloj kući, Anđela je dala reč Tari Simov.

- Ja sam ljubomorna, ovo ono, slažem se sa Stefanom Mihićem. Družiš se sa Dalilom. Ona je dušmanka tvoje najbolje drugarice, neprijatno je. Nekome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si rekla da si kući navijala alarm i spavala tri sata - ispričala je Tara.

- Ko je to rekao, odmah da čujem - drala se Anđela.

- Rekla si da si pratila sve i da si znala za sve, ti nemaš moral kada si prešala Mateji preko svega - odgovorila joj je Sanja Grujić.

- Što se tiče negativnih stvari, mislim da vam je veza fejk, on je plaćen na osnovu mene. Veza je fejk to sam već rekla, sad su vas spojile dve torte i čestitke. Rekla sam da si namerno i svesno radio neke stvari. Gledam redosled klipova. Nisi se snašla, sa Dalilom se družiš zbog kadra - rekla je Tara.

- A ti si kao Stefan Mihić, totalno nebitne osobe u rijalitiju - prekinula je Anđela.

- Smatra da si lažna, ne komentarišeš onako kako treba. Zabole me ceo ku*ac za vas i to je to - završila je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.