NIKAD VEĆI HAOS ZA CRNIM STOLOM! MC Aleks se PRALA od Matore, a Beli priznao SIMPATIJE prema Banjalučanki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 08:44

NIKAD VEĆI HAOS ZA CRNIM STOLOM! MC Aleks se PRALA od Matore, a Beli priznao SIMPATIJE prema Banjalučanki!

Matora nikad emotivnija!

U Zadruzi je pušten klip na kom Jovana Tomić Matora i Ana Spasojević pričaju o homoseksualnim odnosima.

- Od onog momenta kada su izglasali MC Aleks da se loše snašla ovde, ona se približila Matoroj. Matoru loži to što MC Aleks radi, ali ona treba da pusti vreme jer Aleksa nije iskrena. Meni je rekla da je joj ona prija samo - rekao je Bane Čolak.

- Ne znam šta da kažem, ja mislim da je Aleksa strejt. Ona je meni jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od lepših zadrugarki - rekao je Ivan Radosavljević Beli.

- Ja sam pomno pratio sve, oni dodiri, struk, naginjanje, ono je meni bilo baš. Ono češkanje, po vratu, ona je na sve pristala. Ono je bilo intimno po kukovima, naginjanje - rekao je MC Damiro.

- Ne mogu da shvatim što su na mene vršili pritisak, kada sad vidim ovaj klip. Mislim da je moguće da uđu u vezu, mi smo samo par puta sedeli i pričali, videli smo da su drage - rekla je Nevena Savić.

- Sve ovo mislim, ona je ispala dvolična prema meni, možda sam preguba bila kada sam rekla da je loš čovek, bila sam gruba i ne mislim to. Malo pre sam rekla, da meni ovo liči na jedan odnos. Meni sve ovo smeta, ali ja sad imam inat da dam sve od sebe, ali meni je karakter nula. Ona se meni sviđa, vezala sam se. Ja znam da će ona ispasti loša prema meni - rekla je Matora.

- Ja sve ovo znam. Bane nije u pravu, mi smo se spontano počele družiti. Ona i ja se znamo preko prijatelja. Nisam mislila da naše druženje može da ode daleko. Bilo mi je teško kada mi je rekla da sam loš čovek - ispričala je MC Aleks.

- Ti se ili bojiš ili lažeš, Matora je devojka koja jasno kaže šta je, vi ste pipkale i ti si tim pokazala šta radiš - vikao je Lepi Mića.

- Ako ne osećaš emociju, hoću da budeš pored mene. Mi njima dajemo povoda, podlegla si pritisku - rekla je Matora.

- Je li ti lepo kada te češka - pitao je Lepi Mića.

- Jeste - odgovorila je MC Aleks.

- Onda je sve jasno - rekao je Lepi Mića.

- Mi se nismo družiti zbog ovoga, ja sam strejt - rekla je MC Aleks.

- Aleksa je znala Matora, i kakvog je opredeljenja, ona živi urban život i mislim da je bila spremna na eksperimen. Htela da je da sebi priliku. Nije krenulo od prijateljstva, nego od češkanja. Onda je bilo žao jer je izgubila Matoru kao prijatelja - rekla je Tanja Jovićević.

- Ona je meni plakala, nisam znao šta je ali sada je sve jasno. Aleks sada laže, rekla je da je Matora maltretira - rekao je Lepi Mića.

- Možda bi i bilo nešto da Mića ne vrši pritisak na njih - rekla je Sandra Rešić.

- Ja sam se u ovoj situaciji već našla, ona nije jaka da se nosi sa ovim - drala se Matora.

- Ja sam Matori rekla, njena emotivna nestabilnost je ta što ona nema emocija kada se čekate, ali to je drugačije prema Matoroj. Ona je bila fer prema tebi. Moraš nju da gledaš kroz to - ispričala je Sandra MC Aleks

- Da li možeš sa njom biti prijatelj i da budeš svestan toga ona želi nešto više - postavio je pitanje Milan Milošević.

- Ja sam htela prijateljski odnos od početka. Nikada nisam očekivala da će se zaljubiti u mene - rekla je MC Aleks

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.