NIKAD VEĆE PONIŽENJE! Car URLIČE na Dalilu - IZNEO sav PRLJAV VEŠ: Dragojevićka PROPALA U ZEMLJU od stida

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 03:49

NIKAD VEĆE PONIŽENJE! Car URLIČE na Dalilu - IZNEO sav PRLJAV VEŠ: Dragojevićka PROPALA U ZEMLJU od stida

Tresli se zidovi.

Dalila Dragojević i Filip Car su i dalje su sukobu, oni su ispred Bele kuće napravili opštu pometnju zbog ćebeta koje je Dalila danas založila.

- Ja sto puta popi*dim, ja ovde mogu da se raspadam, ali za ove ovde sam dobro. Ti me stavljaš u problem, pa onda za stolom kažeš da nisi tako mislio - pričala je Dalila.

- Cela kuća priča o nama, prošle nedelje kada nismo bili zajedno šta si uradila. Ja ću se sada skloniti jer ja ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu - rekao je Car.

- A kako ćeš se skloniti, na koji način? - pitala ga je Dalila.

- Tako što ću da se sklonim, evo sada ti prolaziš pored mene kao pored turskog groblja, ej devojko ti si zbog čačkalice napravila dramu. Ne možeš se ti terati sa mnom ti to vrlo dobro znaš - pričao je Car.

- Ma, znaš ti vrlo dobro da ja mogu. Ja kada sam videla igračku trebala sam isto tako da napravim kao za ćebe - rekla je Dalila.

- Tvoj odnos sa mnom se svede na se*s i to je to - rekla je Dalila.

- Ti devojko meni nisi skuvala čaj za pet meseci, ništa nisi uradila - besneo je Car.

- Evo ništa, šta si ti uradio, i bili smo 26 dana zajedno - počela je Dalila.

- A ti ne pamtiš to što sam ja davala pare za žurku, pa posteljinu spremala - rekla je Dalila.

- Ali posteljina je bila Majina. Znaš šta teraj se u sto pi*ki materini... Kako si svaki put ponovila nešto za njega sto puta danas - vikao je Car.

- Alo Filipe, živimo svi zajedno... Kontrolišem se zbog tebe - vikala je Dalila.

- Ja se ovde ne muvam sa drugim ribama zbog tebe, jer nemam potrebu, a ti imaš potrebu - vikao je Car.

- Ali mi živimo zajedno ovde... Ja imam želju da odgovorim na neke laži o meni i da pričam o tvojim reakcijama - vikala je Dalila.

- Ne, ti reaguješ za pljuvačke i pepeljare, bolestan je odnos jer si se vratila njima... Pustiću se da radiš šta hoćeš, ajde sada, imamo se*s ujutru i svako na svoju stranu, jesi mi devojka ili ne - vikao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.