NIKAD ŠOKANTNIJA ISPOVEST SLAĐE PETRUŠIĆ U NOVOM BROJU SVETA: Vladimir je NASILNIK, tražio mi je da ga ZADOVOLJAVAM VIBRATOROM! Stanija je u opasnosti ako posle Zadruge bude s njim!

Izvor: Svet, 06.Okt.2018, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD ŠOKANTNIJA ISPOVEST SLAĐE PETRUŠIĆ U NOVOM BROJU SVETA: Vladimir je NASILNIK, tražio mi je da ga ZADOVOLJAVAM VIBRATOROM! Stanija je u opasnosti ako posle Zadruge bude s njim!

Slađana Petrušić, bivša učesnica Parova i bivša devojka Vladimira Tomovića, tvrdi da je on psihopata.
“To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da seks nismo imali pošto on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega tako ide. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks”, kaže Slađa, i nastavlja: “Iskreno, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može… Verujte mi, voli Vladimir guzu više nego hleba da jede. On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana. Žao mi je Stanije jer ako ostanu zajedno, moraće ona njega, a ne on nju, pošto on uživa u tome.”
CEO SKANDALOZNI INTERVJU SLAĐANE PETRUŠIĆ O NASILJU KOJE JE DOŽIVLJAVALA OD VLADIMIRA TOMOVIĆA KAO I O SVIM DETALJIMA NJIHOVE VEZE SAMO U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA!
Kupite novi SVET! EKSKLUZIVNA CECINA ISPOVEST: ČIME SAM ZASLUŽILA DA MI RUŠE KUĆU? Da sam bila napolju SVE BIH IH OLUPALA! Slađa Petrušić SVE OTKRILA: VLADIMIR JE PSIHOPATA! Tukao me je! Stanija je u opasnosti! PREOKRET! Sloba: Kija i ja kao da smo opet u braku!

SvetSvet
The post NIKAD ŠOKANTNIJA ISPOVEST SLAĐE PETRUŠIĆ U NOVOM BROJU SVETA: Vladimir je NASILNIK, tražio mi je da ga ZADOVOLJAVAM VIBRATOROM! Stanija je u opasnosti ako posle Zadruge bude s njim! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.