NIKAD POTRESNIJA PORUKA BIVŠEM DEČKU: Luna čestitala Slobi rođendan, pa mu PORUČILA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD POTRESNIJA PORUKA BIVŠEM DEČKU: Luna čestitala Slobi rođendan, pa mu PORUČILA... (VIDEO)

Emotivno!

Luna Đogani je sledeća zadrugarka koja je dobila pitanje od gledalaca, a bilo je u vezi sa Slobom Radanovićem. Tom prilikom, budući da je Slobi danas rođendan, Đoganijeva se prisetila svega, pa mu poslala dirljivu poruku, pred svojim novim dečkom, Markom Miljkovićem.

- Kada nekog preboliš, postaneš ravnodušan prema njemu, a ti se sve samo ne ravnodušna prema Slobi. Zar isliš da te nismo dovoljno upoznali za ove dve godine  - glasilo je pitanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja stvarno ne želim da se pravdam, ja jedino znam. Želim mu svu sreću ovog sveta, ali moje emocije prema njemu ne postoje. Ja volim drugog muškarca i srećna sam sa njim i nema potrebe da se ta tema poteže, jer ne bi bila sa drugim muškarcem, da osećam nešto prema njemu - odgovorila je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAJEDNO SMO SLAVILI MOJ ROĐENDAN..." Luna nije mogla da sakrije koliko joj je neprijatno zbog PORUKE KOJU SU JOJ PROČITALI

Izvor: Blic, 20.Jun.2019

Luna Đogani prošle godine u ovo vreme bila je zaljubljane u Slobu Radanovića sa kojim je provodila vreme u rijalitiju "Zadruga 1". Ona je sa njim planirala brak, decu.. Ništa od toga joj se nije ostvarilo, a sada je u vezi sa Markom Miljkovićem sa kojim takođe ima planove. Upravo zbog svega toga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.