NIKAD NISAM IZVUKLA PARU IZ ČESNICE: Jelena Pešić otkrila najlepše USPOMENE na Božić Oni nisu više tu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2022, 00:04

NIKAD NISAM IZVUKLA PARU IZ ČESNICE: Jelena Pešić otkrila najlepše USPOMENE na Božić "Oni nisu više tu..."

Evo sa kim je na Božić!

Jelena Pešić bivša zadrugarka i voditeljka jutarnjeg programa i emisije "Ne gledam ti ja to", koja se emituje na RED televiziji, oglasila se i otkrila kako provodi Božić.

Jelena je još za vreme boravka u trećoj sezoni pomenutog rijalitija napominjala koliko voli praznike, slave i da ih uvek proslavlja u krugu svojih najvoljenjih.

- Baba i deda su svojim prisustvom činili Božić jos milijim i radosnijim, danas oni nisu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nama, ali svi ti trenuci provedeni sa njima na dan Božića ću pamtiti zauvek. Uvek je bila kuća puna dece, radosti i ljubavi. Sećam se svih tih poklona koje su nam roditelji spremali za Božić i čak i danas pamtim šta sam sve dobijala za Božić.

- Nikad nisam izvukla paricu iz česnice, to nekako uvek padne ocu ili bratu Lazaru, možda sada baš ja izvučem, videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.