NIKAD NIJE BILA SREĆNA SA DEJANOM! Filip Car progovorio o Aleksandrinoj vezi sa Dragojevićem Zavozali su se

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 18:14

"NIKAD NIJE BILA SREĆNA SA DEJANOM!" Filip Car progovorio o Aleksandrinoj vezi sa Dragojevićem "Zavozali su se"

Otkrio zašto mu je ponovo zapala za oko!

Filip Car razgovarao je sa Lazarom Čolićem Zolom o odnosu sa Aleksandrom, pa komentarisao njenu vezu sa Dejanom Dragojevićem.

- Nikad ona nije bila srećna u odnosu sa Dejanom. Krenulo je iz zaje**ncije, zavozali su se, a ta priča je imala težinu. Kad su se zavozali, onda su nastavili u tom tonu, je**ga. Kasnije je kasno. Onda omiljeni u narodu, podrška. Ne znam, ne znam. Ja kad sam znao prošle godine da je ova najgora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da imam izlaz da se izmaknem iz svega, ja sam se mirio sa njom - rekao je Car.

- Zato što si bio iskren - rekao je Zola.

- Prao sam nju i njene gluposti, samo zato što sam je zavoleo...Znaš kontam, nema tu sad nema neke ribe. Mada, ja sam bolestan, ja mogu i sa lusterom da se zavozam. Ja kažem da nema ove godine da mi se baš nešto, sa Milicom okej biću malo, ovako sa strane - rekao je Car.

- Mislim da je Aleks tebe privukla jer se dosta promenila - rekao je Zola.

- Dosta se promenila. I po oblačenju i po izgledu, u svemu mi je bolja - rekao je FIlip

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.