NIKAD NE BISTE POGODILI koju pesmu Đorđe David naručuje u kafani - Veliki Cecin hit ga gađa pravo u srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 20:17

NIKAD NE BISTE POGODILI koju pesmu Đorđe David naručuje u kafani - Veliki Cecin hit ga gađa pravo u srce

Ovo niko nije znao!

Svi su mislili da je Đorđe David ljubitelj isključivo rok muzike, Međutim, pevač je otkrio da voli da naruči i narodnu pesmu u kafani.

- Ja kapiram samo jednu Cecinu pesmu i mislim da je tu bila najiskrenija jer je bila dete i kao žena i to je pesma "Pustite me da ga vidim". To je pesma koju vrlo često naručujem u kafani sa prijateljima. Ja nemam ništa loše da kažem o Ceci Ražnatović. Vrlo je površno poznajem, javimo se jedno drugom kada se vidimo. Međutim, ona stvarno nije moja sfera interesovanja i sve što ona radi ja ne pratim - iskreno je rekao pevač u "DeToxic".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.