NIKAD GORE! Napao je Lunu Đogani, a zatim cela Zadruga ustala na NJEGA! Je li ovo  kraj? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD GORE! Napao je Lunu Đogani, a zatim cela "Zadruga" ustala na NJEGA! Je li ovo kraj? (VIDEO)

Javno poniženje!

Nakon što je veliki šef poslao pismo zadrugarima da se održi sastanak radi ostvarenja boljih međuljudskih odnosa, koji su sve gori.

- Dragi zadrugari, održavanje porodičnih sastanaka je deo vaših sastavnih života. Na porodičnom sastanku se morate izjasniti čije ponašanje nije doprinelo boravku u "Zadruzi". Ubeđeni smo da je za ovako veliku zajednicu potrebno da se svi problemi reše na potpuno iskren način. Sada je vreme da održite porodični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanak i porazgovarate o svemu što se dešavalo prethodnih dana u "Zadruzi" - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Ovonedeljni vođa, Bojan Gaćeša pročitao je ukućanima pismo, a potom je Zorica Marković iznela svoje mišljenje, a za njom Lepi Mića.

- Što više vremena provedenog u zatvorenom prostoru, pokazuje se pravi karakter. Što se tiče fizičkog obračuna...Ko god nema snage da se verbalno obračuna, on fizički nasrće, a ko fizički nasrće on je slabić, to da znate gospodo draga - rekao je Lepi Mića.

BAAM! Luna otrkila PRAVU ISTINU o Gastozu! Rekla je SVE - u nekoliko reči! Ogromno iznenađenje (VIDEO)

Potom je Nadežda Biljić iznela svoje mišljenje:

- Prestani da radiš stvari koje ti nepriliče. Ako hoeš ovde da budeš žrtva, nećeš uspeti, jer jako prljavo igraš. Stalno ti neko smeta, stalno su svi protiv tebe. Ne možeš uvek ti da budeš u pravu, a 40 ljudi ne. Kada piješ ne umeš da se ponašaš. Nemoj provocirati više, jer nije u redu - rekla je Nadežda MC Damiru.

Ostali zadrugari su takođe imali pridbe vezane za MC Damira i njegovo ponašanje (pogledajte kako je izgledao sinošnji haos koji su on i Luna napravili KLIKOM OVDE).

Detaljnije pogledajte u video - snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.