NIKAD BRUTALNIJA SVAĐA! Idite, KR*ŠITE SE! Nina i Mlađa u ŽESTOKOM okršaju NE URLAJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD BRUTALNIJA SVAĐA! "Idite, KR*ŠITE SE!" Nina i Mlađa u ŽESTOKOM okršaju "NE URLAJ!" (VIDEO)

Svađa ne prestaje!

Tokom večeri Nina Babić i Mlađan Jovanović nastavili su svoj verbalni rat. Naime, ono što je Nini zasmetalo jeste ponašanje Jovanovića prema njoj, kao i to što je branio Natašu Radan tokom sastanka.

- Diži se i prestani da se svađaš, ovde sam došao da pomognem tebi i Kendiju, nemoj da ležiš tu - rekao je Mlađa.

- Kendi će dobiti hranu, ja ne želim više, veruj mi da ne želim, ne bih otišla da uzmem od nekoga, da molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoga za neku hranu! Kad je ona izabrala sama, a prva sam čistila za nju! A prvi ti mi ideš na k*rac! - vikala je Nina.

- Ne možeš da se ljutiš na te ljude, odakle ja znam... Tiše, nemoj da mi urlaš! Ja sam rekao da ne idem u kupovinu, ja nisam kriv što od vas šestoro u društvu ste svi nesposobni, šta sam ja tu kriv? Vas dvoje se inatite, ja trčim da uzmem pare od vas, da dam nekome da vam kupi! - vikao je Mlađa.

- Devojka laže, ja njoj nikada nisam pričala za mene. Pogotovu da kaže da sam joj rekla da te ne volim! Mlađo, ta priča me više ne interesuje! Idite, kr*šite se! Ako si došao zbog hrane, pričaj mi za to. Najveći naš problem je što ti nisi verovao meni, sad idi kod drugih! Ti si ustao da braniš Natašu, a kada je mene Bora napao, ćutao si! - odbrusila je Babićeva.

Nina i Mlađa nastavili su da se svađaju, ali ono što je sigurno, iako zadrugarka tvrdi da više nema emocije prema njemu, varnice koje se osećaju su i više nego vidno prisutne.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.