NIJE VIŠE HTEO DA ĆUTI: Dejan IZNEO UZNEMIRUJUĆU ISTINU o zadrugaru, moraće da ga ISTERAJU iz rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2022, 08:48

NIJE VIŠE HTEO DA ĆUTI: Dejan IZNEO UZNEMIRUJUĆU ISTINU o zadrugaru, moraće da ga ISTERAJU iz rijalitija

Svi su u šoku.

Nominacije sa Milanom Miloševićem su izazvale dosta haosa. Dejan Dragojević i Lazar Čolić Zola nastavili su sukob, te su se vređali na sve moguće načine.

- Neka ti se vrati krv u tvoje bledo telo - govorio je Dejan.

- Ja kada se ne javljam, ja ne okrećem leđa - vikao je Zola.

- Njegova majka može da bude u problemu da joj neko dođe i grune je nogom u glavu. Postoji 90% šansi da ženi dođu kamatari u kuću. Kod moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mame niko ne može da dođe, to ne može. Je*i ga mama, desilo mi se, pogrešio sam... Ja sam okrenuo leđa, najgori sam sin možda ali evo vraćam se.

- Ja nosim u srcu to pokajanje i to je ono najvažnije - rekao je Dejan.

- Moja majka nikada jadna nije bila - dodao je Zola.

- Ja se ne pecam kada mi se spomenu roditelji. Ovo što su rekli da je Zola flegma, nije tačno. Zola je neko ko stiska zube, on ozbiljno nije dobro - nastavio je Dejan.

- Ozbiljno si me sad iznervirao, sada ne znam da li me boli levo ili desno ja*e, razmišljam da odem do kupatila - rekao je Čolić.

- Neka ti Irma to malo pogleda, jer niko drugi ne bi hteo. Da li ih ima ili nema, ne znam, niti me interesuje... Trebaće mu to ako bude želeo još neku devojku da prevesla zbog para da mu vraća dugove, ako mu nasedne neka - prekidao je Dragojević.

- Ja se ne drogiram, ne dugujem, ne pijem, nemam poroke, moj jedini porok je bila ljubav. Šta da radim - govorio je Dejan.

- Zbog toga si okrenuo leđa mami - odbrusio je Ćolić.

- Istina, ali ja se kajem, ali dolazim kući sa kesom para - nastavio je Dragojević.

- Mama, ja te volim najviše, samo da znaš da ne postoji ni jedna žena ili ku*va zbog koje ću ti ja okrenuti leđa! Ti sada Dejane pričaš ono što si čuo od Miljane Kulić - vikao je Zola.

- Nije tačno. Izgleda kao da se drogiraš, to je jasno - rekao je Dejan.

- A ti izgledaš kao da si okrenuo leđa svojoj mami - nastavljao je Zola.

Ako se ispostavi da je ovo istina i da Zola konzumira narkotike u rijaltiju, onda će sigurno produkcija morati da ga izbaci.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.