NIJE SVESTAN! Poslednji izveštaj o Darku DIREKTNO iz bolnice: Njemu najbliži izustili SAMO ŽELIM DA BUDEM TU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SVESTAN! Poslednji izveštaj o Darku DIREKTNO iz bolnice: Njemu najbliži izustili "SAMO ŽELIM DA BUDEM TU"!

Teška vremena.

Pevač Darko Lazić je zadobio povrede jagodice, hematom na glavi, prelom butne kosti, kao i karlice, polomljeno mu je devet rebara, a kao posledica svega smanjen mu je rad bubrega, zbog čega je morao na dijalizu. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a doktori su odlučni da mu ugrade veštački kuk.

- Vikendom nema konzilijuma lekara, tako da će se nešto više znati posle vizite - dojavljeno je, a kako bi smo bili sigurni da se Darkovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje nije promenilo, pozvali smo njegovog najboljeg prijatelja Deana Stajina, koji je tamo već peti dan.

- Ne spavam, ne jedem kako treba, bitno mi je samo da on bude dobro. Brinem se, raspadam se - priča njegov 12-ogodišnji drug i dodaje:

- Stanje je i dalje isto. Nije svestan, ako bude nekih promena želim prvi da budem tu. Porodica danas nije ovde. Ne puštaju me gore da ga vidim, želim samo da ga vidim.

Za dalje informacije ostaje nam samo da sačekamo, a ovako je Darko neposredno pred nesreću sa svojim prijateljem Deanom provodio vreme na beograskim ulicama:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.