NIJE SLOBA, NIJE ANDRIJA: Priznao Kiji da mu se sviđa, plakao zbog nje, pa je - ODBIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2017, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SLOBA, NIJE ANDRIJA: Priznao Kiji da mu se sviđa, plakao zbog nje, pa je - ODBIO! (VIDEO)

Ko je ovo očekivao od njega=

Drvo mudrosti juče je Kiji Kockar zadalo zadatak da nekoga od ukućana rasplače i tada joj obećalo da ukoliko ispuni zadatak čekaće je bogata nagrada u rijalitijj "Zadruga".

Kija je prvo pokušava da rasplače Žižu Stojanović kojoj nije nimalo teško da pusti suzu, ali kako je videla da to neće ići lako, Kija je na kratko prestala sa ostvarenjem ovog zadatka. Ipak, kada je u dvorištu sedela sa Sašom Rudarom i Miljanom Vračevićem njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ukazala idealna prilika za ovaj zadatak.

Naime, Rudar je prvo priznao da mu se dopada Kija, a onda nakon nekog vremena otkrio da je lak na suzama. Kija je to iskoristila i rekla mu da će ga zagrliti ukoliko se rasplače. On je sedeo mirno nekoliko minuta i onda zaista pustio suzu. Nakon par minuta stiglo je i pismo u kom je obelodanjena Kijina nagrada za ovaj tajni zadatak.

- Kristina je danas dobila tajni zadatak da rasplače nekog. Njoj je rečeno da što pre uspe u tome nagrada će biti veća. S obzirom na to da je prošlo nekoliko sati od kada je dobila zadatak, Kristinina nagrada za to što je uspela za to što je uspela da rasplače Rudara jeste 200 dinara- pisalo je pismu Velikog šefa.

Zadrugari su se našli u čudu s obzirom na to da im nije bilo jasno zašto je Rudar plakao, te su ga zasuli raznoraznim pitanjima. Kija je objasnila o čemu se radi, a kada je poželela da podeli nagradu sa Sašom, on nije želeo da je uzme.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.