NIJE REALNO KOLIKO ANA KORAĆ LAŽE! Isplivao novi snimak kao dokaz da ne govori istinu, ovaj put o zapaljenom automobilu!

Izvor: Svet, 16.Maj.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE REALNO KOLIKO ANA KORAĆ LAŽE! Isplivao novi snimak kao dokaz da ne govori istinu, ovaj put o zapaljenom automobilu!

Ana Korać je izjavila danas u Zadruzi da nikad nije uzela automobil od Filipa Mijatova, te da je laž da je taj skupoceni auto zapaljen dok je bio kod nje.
Pojavio se snimak koji dokazuje da je Ana masno slagala i na kom se jasno čuju ona i Soraja i kako razgovaraju baš u trenutku kad vatrogasci pokušavaju da ugase zapaljeno vozilo.
Pogledajte:








View this post on Instagram




>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<










1. Ana Korać tvrdi da zapaljeni automobil nije bio kod nje… 2. Dokaz s lica mjesta da je bio upravo kod nje dok bijesni i govori Soraji kako “nema kredita da zove policiju”
A post shared by Ekskluziva.ba (@ekskluziva_ba) on May 16, 2019 at 9:29am PDT


 
SvetPrintscreen
The post NIJE REALNO KOLIKO ANA KORAĆ LAŽE! Isplivao novi snimak kao dokaz da ne govori istinu, ovaj put o zapaljenom automobilu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.