NIJE NAM SVEJEDNO! Goca Božinovska se UPLAŠILA za prijatelja - evo zašto ne može da obiđe Rodića u BOLNICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 21:50

"NIJE NAM SVEJEDNO!" Goca Božinovska se UPLAŠILA za prijatelja - evo zašto ne može da obiđe Rodića u BOLNICI

Doktori brinu o njemu!

Kao bomba odjeknula je vest da je Bogdan Rodić, otac Bogdane Ražnatović i Veljkov tast, završio u bolnici. Ovim povodom oglasila se i pevačica Goca Božinovska, koja je za medije istakla da se uplašila za prijatelja.

Kako je Božinovska majka Mirka Šijana, koji je već izvesno vreme u vanbračnoj zajednici sa Bojanom Rodić, takođe Bogdanovom ćerkom, Goca je istakla da joj nije bilo svejedno kada je čula vesti.

- Jako sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uplašila za mog prijatelja. Nije nam bilo svejedno, ali hvala Bogu nije životno ugrožen. Sad je još u bolnici, doktori kažu da je sve u redu. Čula sam se sa prijom. Zbog korone ne mogu da ga obiđem u bolnici, ali čim izađe idem kod svojih prijatelja - rekla je Goca.

Podsetimo, iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda, ali da je radi detaljnih analiza zadržan u bolnici. Porodica je u prvom trenutku bila u strahu, ali im je bilo lakše kada su im lekari rekli da nema razloga za brigu i da nema potrebe da Bogdana operišu.

- Verujte da nema razloga za brigu. Nezgoda se dogodila prošlog utorka. Od tada je Bogdan u bolnici. Sve se desilo brzo - kaže za medije blizak prijatelj porodice Rodić i nastavlja:

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - priča sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.