NIJE MU BILO PRIJATNO! Karić progovorio o svojoj PROŠLOSTI I NANOGICI! Imao je samo OVO da poruči! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 04:15

NIJE MU BILO PRIJATNO! Karić progovorio o svojoj PROŠLOSTI I NANOGICI! Imao je samo OVO da poruči! (VIDEO)

Nije mu bilo svejedno!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su bili Ivana Šopić i Stefan Karić, koji su se posle burnog raskida još jednom suočili na vrućim stolicama.

Još jedan u nizu video-priloga ticalo se odnosa Ivane sa Markom Janjuševićem Janjušem. Posle priloga, u emisiju se uključio gledalac koji je podržavao Ivanu.

- Ivani bi preporučio da sedne normalno, ona i Jelena kad su tu, sve se vidi, čak i dijafragma se nekad vidi! Ti si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da nećeš pričati nikada loše o tome što si bila sa žestokim momcima, da ne vidiš ništa loše u tome, da li si promenila mišljenje? - upitao je gledalac.

- Ja sam to rekla kada sam pričala o tome šta Stefanu smeta, ja sam rekla i da je taj dečko sa kojim sam ja bila i da je žestok momak, ne vidim problem što sam ja bila sa njim. Ja sam se najviše osećala kada sam tamo volela, ali moramo priznati da sam ja imala žestoke napade, dok sam bila sa Stefanom u vezi, ja nisam imala rešenje za te stvari, kao i sada, kada me pitaju za Ivu, i ja sad pogledam, ne možete protiv više sile... Ako ikad uđem u rijaliti, potrudiću se da se ne zaljubim - rekla je Ivana.

- Stefane, jesi li se povukao iz kriminala? I sam si se hvalio sa nanogicom, nisi to dobio zbog lepog ponašanja - rekao je gledalac.

- Opet si duhovit... Šta da ti kažem, povukao sam se - našalio se Stefan.

U video prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.