NIJE JOJ SVEJEDNO! Emina bila u Milanu, a sada strahuje za ZDRAVLJE I DECU, poručila svima BITNU stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JOJ SVEJEDNO! Emina bila u Milanu, a sada strahuje za ZDRAVLJE I DECU, poručila svima BITNU stvar!

Bilo me je sramota...

Koronavirus je, nažalost, trenutno glavna tema o kojoj priča ceo svet. Mnoge javne ličnosti su se oglasile tim povodom, a jedna od njih je i pevačica Emina Jahović.

Naime, ona je nedavno boravila u Italiji, a po sletanju u Istanbul snimila je video poruku i podelila je na društvenoj mreži Instagram.

- Hej, ljudi. Sad je deset sati uveče u Istanbulu. Na televiziji gledam vesti o koronavirusu koji se širi Evropom - počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču pevačica ozbiljnim tonom.

- Želim sa vama da podelim sve ono što mislim i osećam, Pre nedelju dana sam boravila u Milanu i bilo me je sramota da okolo šetam sa maskom na licu, ali sad shvatam da je to bila greška. Nosite masku i perite ruke što je više puta moguće dnevno. Vodite računa o deci. Učinite sve što je moguće da se zaštitite - poručila je Emina u želji da iskoristi popularnost na društvenim mrežama kako bi uticala na sve one koji je prate.

- Videli ste već koliko je taj virus opasan. Želela sam ovo da podelim sa vama. Volim vas sve. Laku noć!

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.