NIJE JE ZVALA NA KONCERT! Viki Miljković progovorila o SVAĐI sa Anom Bekutom - Ne želim više...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JE ZVALA NA KONCERT! Viki Miljković progovorila o SVAĐI sa Anom Bekutom - Ne želim više...

Niko nije znao!

Viki Miljković i Ana Bekuta već nekoliko sezona zajedno čine deo žirija u "Zvezdama Granda", međutim nije tajna da je među njima postojala netrpeljivost.

Ana Bekuta nije pozvala Miljkovićevu na koncert koji je u oktobru održala u Beogradu, a Viki je sada prokomentarisala kakav je trenutno njen odnos sa koleginicom.

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dec 1, 2018 at 11:25am PST

- Sa Anom Bekutom sam trenutno u dobrim odnosima, videćemo kakve ćemo biti u drugom krugu, nadam se da nećemo više da se svađamo. Ne želim više svađu sa žirijem - rekla je Miljkovićeva.

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Viki ŽESTOKO: Sa Karleušom nisam pila kafu ni kad smo bile komšinice, ne pijem je ni sad!

Izvor: Svet, 30.Dec.2018, 12:35

Viki Miljković završila je svoj dugo najavljivani album čiju promociju planira krajem januara, a za Svet objašnjava sa kim se druži od članova žirija Zvezda Granda i u kakvim je odnosima sa Jelenom Karleušom.. “Sa Popovićem se znam godinama i družimo se a i sa Lukasom se povremeno vidim kada...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.