NIJE JE ŠTEDELA! Marija Kulić žestoko napala Zerinu Hećo, ona pokušala da odbrani ali BEZUSPEŠNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 17:23

NIJE JE ŠTEDELA! Marija Kulić žestoko napala Zerinu Hećo, ona pokušala da odbrani ali BEZUSPEŠNO (VIDEO)

Teške reči su pale...

U toku je izbor najbezdušnije osobe u Zadruzi, a naredni zadrugar koji je imao prilike da da svoje mišljenje i sud, jeste Marija Kulić.

- Vladimira niko nije naveo, a on je najbezdušniji. Igra se sa devojkama, evo šta je uradio Zerini! Žena je ponižena posle svega što joj je uradio - rekla je Marija.

- Ja nisam ponižena, ja nisam spavala sa njim - odbrusila je Zerina.

- Ženo, ponižena si, nisi na tronu sigurno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vaćarili ste se - ubacila se Nadica.

- Nikada se nismo vaćari. Ti ćeš mene Mićo da šaltaš i da mi kažeš da ako sam ja rekla da sam u vezi? Ti njemu veruješ je l'? Mićo, sa mnom ne možeš da igraš tu igricu - objasnila je Zerina.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.