NIJE IZDRŽAO: Đekson ipak KOMENTARISAO ulazak u Zadrugu svoje bivše, a ONDA o Andrijani - RASKID?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽAO: Đekson ipak KOMENTARISAO ulazak u Zadrugu svoje bivše, a ONDA o Andrijani - RASKID?!

A taman se sve sredilo...

Prošle noći u Zadrugu je, u okviru zadatka koji je postavio Veliki šef, ušla bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona Tijana Stojanović, ili kako je on zove "debela".

Izgledala je neuredno, a šlic joj je bio otkopčan: Devojčica iz Borče ispričala ŠTA JE PREŽIVELA sa napasnikom

TEŠKA MUKA: Trpi srce, trpi duša! Mićalovićeva otkrila najveću TAJNU! U njenom životu neprekidno...

Reper prvo nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da veruje da je ona tu, a kako je u pitanju zadatak, ništa nije smeo da komentariše niti da razgovara sa Tijanom. Ipak, i to se promenilo.

Naime, Vojke je otišao do Drveta mudrosti kako bi zamolio da mu se realizuje plan koji je smislio za proslavu mesečnice sa svojom devojkom Sarom Reljić, a Drvo mu je potom reklo da će to uraditi pod uslovom da natera Đeksona da progovori o bivšoj. Drvo je odmah istaklo da ako Đekson progovori o Tijani, to neće biti treći minus, jedini na koji zadrugari još imaju pravo.

POSAVETOVAĆE ME KAO MAJKA: Pred svadbu godine, Prija progovorila o odnosu sa Brenom!

- Ja nju gotivim, van toga što smo se mi je*avali. Ona je bila spremna na svašta iz sujete i ljubomore da mi uradi. Kad si dobar sa njom ona je ortak do j*ja, kad si sa njom... To je psiho lik -rekao je Đekson Vojketu.

- A šta ti kaže Andrijana na to? - pitao je Vojke.

POREMEĆAJ IZ DETINJSTVA: Mislili ste da Karleuša uživa na odmoru u Turskoj, a evo šta je PRAVA ISTINA!

- Ništa. Andrijana je kul, šmeker, boli je ku*ac. Ona je devojka za ženidbu. Nije za mene definitivno, za moj način života. Ne bi trebalo generalno da imam devojku, pogotovo ne dobru devojku kao što je Andrijana. Odgovorna, samostalna, znaš ti šta je ona prošla u životu, a ostala moralna, na nivou. Ona ne zaslužuje lika kao što sam ja. Ne znam da li bi sa mnom izdržala mesec dana napolju. Znam šta ću ja da radim kad izađem, koji će "storiji" da izlaze. Neću se ni sećati. Sad bi bilo: "Halo, hajde briši onaj stori". Takav bih bio, ne zato što bi mi ona k*njala, već zato što bi meni bilo žao. Onda bih morao da se smirim, da budem kul, da ne pijem - pričao je Đekson.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.