NIJE BILO NA TV-U: Svađa Lune i Marka po raskidu! A za vreme REKLAMA - drama Đoganijeve, NERVNI slom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BILO NA TV-U: Svađa Lune i Marka po raskidu! A za vreme REKLAMA - drama Đoganijeve, NERVNI slom

Neutešna.

Već na samom početku emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke rasprave između zadrugara, a voditelj Milan Milošević je ukazivao ukućanima na najsitnije detalje koji su neophodni da se obrazlože kako bi se razrešile sve nesuglasice među njima.

Ogromnu pažnju javnosti izazvao je i raskid Marka Miljkovića i Lune Đogani, a svi takmičari ove noći imali su priliku da vide klip u kojem se može videti kako je započela ozbiljna svađa između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih.

Svi su bili zatečeni svime što su čuli i videli, a njih dvoje su ponovo otvorili sve karte.

- Ne znam šta bih dodao, ovo užasno izgleda i užasne su reči. Izgleda da je moralo da se desi ovo da bi prekinuli. Bezobrazluk je došao do mog maksimuma. Što se mene tiče, sad govorim u svoje ime...to je rezultiralo raskidom i to je to. Sve zbog ,,Je*em ti mater" - rekao je Marko.

- Uopšte nije zbog toga, rekao mi je da je to oprostio. On je na ,,Zadrugoviziji" bio totalno drugačiji prema meni, on meni ništa od toga nije pomenuo. I onda mi je sve to prebacio, to je jedina istina. Tad mu nije odgovaralo da raskida sa mnom, a sad mu odgovara, jer je sve bilo završeno. To nije razlog, ali ne zanima me. Meni ovo nije toliko odvratno, bilo je mnogo gorih stvari, tako da...svako priča o sebi, sve. I on i ja. Meni je samo žao što neće da kaže pravi razlog, nego što ovde navodi ovo. Evo, zašto mi nisi zamerio kad smo sedeli na krevetu posle klipova? Nisi mi tad zamerao! - obratila mu se Luna.

- Ja sam lepo objasnio ko razume srpski. Dakle, ,,Je*em ti mater" sam ti oprostio, ali nisam zaboravio. Svaki dan u svađi ,,Od*ebi" i ,,Ćuti". To nema nikakve veze sa mojom porodicom. Nisam video pokajanje kod tebe, nastavila si u tom stilu. Onda, mislim...mogu čak i da ti kažem da ti sad nisam oprostio posle kompletnog tvog ponašanja. Ona se izvinila zbog sebe i svog učešća, a ne zbog svog dečka! Kad se izviniš, ne radiš iste stvari! - objasnio je Marko.

- Ako hoćeš da te skapiraju, moraš da kažeš pravi razlog. Ispadaš jako smešan! Zašto si onda bio dobar na ,,Zadrugoviziji"? - pitala je Luna.

- Mene to ne zanima. Ja sam mogao da us*rem sve to. Oprostio sam ti, sada povlačim taj oproštaj! Kad se pokaješ, ne radiš iste stvari! - rekao je Marko.

- Priča je vrlo jasna! Nikada mu se nisam sviđala ni fizički ni mentalno. On je video da sam ja odlepila za njim i ušao je u vezu sa mnom, jer je znao da će fama da se napravi - rekla je Luna.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Sve to je žestoko pogodilo Lunu Đogani. Dok su trajale reklame, kada je deo zadrugara odmarao u pauzi emisije van crnog stola, ona je preživela mini nervni slom. Plakala je i putala se kako je moguće da je Marko, kako je rekla, lagao za sva osećanja prema njoj, a ti momenti nisu bili emitovani na TV-u jer je u toku bio ekonomsko-propagandni program.

Pogledajte i te emotivne trenutke:

To nije bio kraj Luninim suzama. Tek su se lile! Na sledećem klipu glavni akteri su bili Marko Miljković i Marko Marković, gde mu Miljković na pitanje da li mu je teško odgovara da mu je sadašnja situacija mnogo lakša, nego raniji raskidi. Marko je ustao i prokomentarisao, a Luna Đogani je zaplakala i imala pitanje za njega.

- Da, dosta mi je lakše nego prethodnih puta kada smo se razdvajali. Ovo osećam kao neku slobodu, dosta sam opušteniji - ispričao je Marko.

- Hoćeš da mi kažeš da si se oslobodio mene? Srećniji si nego kada si bio sa mnom? Oslobodio si se mene? - pitala ga je Luna.

- Tako se osećam, lepše se osećam nego ranije, slobodnije, opuštenije. Mi smo raskinuli pre mesec dana ako se ne sećaš. Ovo drugo ti je glupo pitanje - odgovorio joj je Marko.

- Da li si se oslobodio mene? To si hteo da kažeš? Ti si se gušio u vezi? - kroz suze je nastavljala da ga ispituje Đoganijeva.

- Da, bezobrazluk mi ne treba. Da, gušio sam se - hladnokrvno je prokomentarisao Miljković.

- Sad si srećniji? - nastavila je Luna, grcajući u suzama.

- Neću da ti odgovorim na to - uzvratio je Marko, pa su nastavili sa istom temom i odgovorima.

Vidite i te kadrove:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.